Vervoer op maat

 Over ons

De Stichting Vrijwilligers Vervoer IJmond is een organisatie die met inzet van vele vrijwilligers het vervoer met (rolstoel)bussen verzorgt voor mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. De SVVIJ is al meer dan 40 jaar actief. Met onze ervaring en betrouwbare vrijwilligers, zijn wij een begrip geworden in de regio IJmond. Ooit gestart met 1 rolstoelbus is dat, gezien de grote vraag naar onze diensten, gegroeid naar 5 bussen. Wij scoren hoog op klantvriendelijkheid en kwaliteit van onze diensten. Via z.g.n. mond tot mond reclame neemt ons aantal klanten nog steeds toe. Wij garanderen u, dat u tevreden bent met onze diensten. Niets is onmogelijk, wij doen het uiterste om u te helpen.

Om het vervoer van mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking mogelijk te maken is ook uw steun van harte welkom. Zonder financiele middelen is VERVOER OP MAAT niet mogelijk.

Steunt u ons (vrijwilligers)werk? Uw financiele bijdrage is van harte welkom op rekeningnummer NL86RABO0326208925  Rabobank Heemskerk t.n.v. Stichting Vrijwilligers Vervoer IJmond. 

Wij zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Haarlem onder nr 41222011.

Stichting Vrijwilligers Vervoer IJmond (SVVIJ) heeft het fiscaalnummer/RSIN 82.72.475.

Al onze vrijwilligers, zowel bestuur, planningsmedewerkers als chauffeurs voeren hun vrijwilligerswerk geheel belangeloos uit. Ons beloningsbeleid bestaat er dus uit dat niemand voor het werk bij de SVVIJ wordt betaald. 

Samenstelling bestuur

Voorzitter:            Henk Kamp

Secretaris:            Leo van IJsseldijk

Penningmeester:   Bart Bleiji

Financiele verantwoording

Onze stichting staat geregistreerd als" Algemeen Nut Beogende Instelling" (ANBI). Per 1 januari 2014 verandert de regelgeving voor ANBI's. Voorwaarde is o.a. om financiele verantwoording af te leggen met als doel het vertrouwen van het publiek in de filantropische sector te bevorderen. Deze verantwoording kunt u hier en  hier vinden. 

                                         

Doorzoek de website

Contact

Stichting Vrijwilligersvervoer IJmond Maltezerplein 31
Heemskerk
1961JC
0251-257481