Vervoer op maat

Eindejaarsfeestje

19-12-2023 15:58

Er zijn zo weinig vrijwilligers omdat ze onbetaalbaar zijn.

Bij vrijwilligersvervoer hebben we alleen maar kanjers, als ze eenmaal bij ons zijn willen ze nooit meer weg. Het minste wat je dan kan doen is een uitje organiseren om dank te betuigen voor inzet en motivatie. Met alle vrijwilligers en hun partner hebben we onlangs bij Vuurland een gezellige avond georganiseerd, gezien de reacties een geslaagde avond; lekker eten en drinken en tussendoor een spel gespeeld.

Ook een mooie gelegenheid elkaar weer eens te spreken en nieuwe collega's voor te stellen.

 

Er bevond zich deze avond ook een jubilaris in ons midden en niet zomaar 1; Jacques Boschman, onze multifunctionele man. Niet alleen planning maar ook chauffeur, altijd bereikbaar om bij te sturen en brandjes te blussen. Al twaalf en een half jaar super vrijwilliger bij de SVVIJ!

Dank Jacques en doe er maar wat jaartjes bij.

 

Afgelopen jaar hebben wij, gezien de reacties, weer vele instanties en gemeentes maar ook particuliere klanten tevreden kunnen stellen met ons vervoersaanbod. Met onze nieuwe electrische rolstoelbus hebben we de eerste stappen gezet richting duurzaam en klimaatvriendelijk vervoer. Klanten en chauffeurs zijn razend enthousiast, wel even letten op beperkte actieradius.

Voor 2024 willen wij graag onze samenwerking verstevigen en zo mogelijk uitbreiden met instellingen en lokale overheden. Tevens streven we ernaar meer bekendheid te geven aan de sociale funktie die wij bieden binnen de IJmond aan particuliere klanten. 

 

Het bestuur van de Stichting Vrijwilligersvervoer IJmond; Bart, Ed en Henk wenst eenieder hele warme feestdagen en een knetterend, gezond en veilig 2024.

 

 

 

Doorzoek de website

Contact

Stichting Vrijwilligersvervoer IJmond Maltezerplein 31
Heemskerk
1961JC
0251-257481